Avem o misiune importanta


Bună dimineaţa!

Şi este chiar bună! Bună de tot ! Pentru că vestea pe care v-o dau azi este una excelentă! De la 1 septembrie, proiectul nostru „Mic şi ecologist” a intrat în cea de-a treia etapă a sa! N-aţi uitat ce plan ambiţios avem, de a planta un milion de copăcei, nu-i aşa ?! Ştiţi deja că suntem mândri părinţi a două tinere păduri : una plantată în toamna anului trecut la Moara Nouă, lângă Ploieşti, formată din 5000 de copaci, şi cea născută în primăvara acestui an, la Dealul Verde, Vidra – Ilfov, formată din 8000 de copăcei. Mulţi dintre voi – cei care ne urmăriţi aici activitatea – chiar aţi participat la ambele acţiuni, fapt pentru care atât vouă cât şi tuturor celorlalţi prieteni care ne-au fost alături, vă mulţumim încă o dată!

Ei bine, acum vom face cel de-al treilea pas, la fel de important ca şi ceilalţi doi: vom da viaţă celei de-a treia păduri „Mic şi ecologist”. Pentru că misiunea noastră nu s-a încheiat ci merge mai departe. Spre victorie! Mici dar puternici şi ambiţioşi, mari iubitori ai naturii, cu toţii ne pregătim, cu nerăbdare, pentru încă o reuşită. Încă o plantare, de data aceasta în localitatea Copăceni, Ilfov. Din câte ştiu eu acţiunea va avea loc pe data de 20 octombrie, dar dacă programul va suferi vreo modificare, veţi fi anunţaţi în timp util.

Aşadar, voinicii mei, pregătiţi-vă ! Eu voi veni prin grădiniţele şi şcolile voastre cu propunerea de a vă înscrie în „armata verde” a salvatorilor naturii (cum îmi place mie să spun). Educatoarele, învăţătoarele şi profesoarele voastre vor cunoaşte toate informaţiile de care veţi avea nevoie. Vouă nu vă rămâne decât să întrebaţi ce aveţi de făcut pentru a fi înscrişi in „armata verde” şi… să vă pregătiţi pentru această acţiune. Avem o misiune importantă, nu-i aşa?! Fiţi siguri că o vom duce până la capăt!

Al vostru prieten,

Sâmburel

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: