Gravidele au interzis la ton


Chiar dacă în perioada de sarcină ai impresia că eşti o răsfăţată căreia îi este permis să mănânce orice şi oricât, nu-i chiar aşa.

Există şi alimente nerecomandate viitoarelor mămici, pentru efectele mai puţin benefice asupra sistemului digestiv.

Unul dintre acestea este peştele, care, deşi este bogat în fier, poate conţine şi mult mercur, element dăunător dezvoltării normale a bebeluşului.

Specialiştii americani sunt de părere că gravidele pot mânca somon, cod sau creveţi, dar să evite tonul.

Efect dăunător au şi scrumbiile sau carnea de rechin, aşa că sunt de evitat în perioada de sarcină.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: