Site dedicat dispozitivelor si produse medicale (preturi de producator)


Bucuresti, 2 august 2012 – Compania germana B.Braun lanseaza astazi un site de unde se vor putea achizitiona dispozitive si produse medicale de top. Prin folosirea acestor produse, se atinge standardul de siguranta si protectie impus de cerintele Uniunii Europene, beneficiarii fiind atat pacientii cat si cadrele medicale.

 „Realitatile din sistemul medical romanesc ne îndeamna sa credem ca rolul nostru pe piata de produse medicale din Romania este dublu: pe de o parte încercam, prin experienta si expertiza B.Braun, sa ridicam nivelul de informare al profesionistilor din sanatate si al pacientilor în privinta utilizarii sigure si la standard a dispozitivelor medicale, pe de alta parte venim cu o veste buna: am lansat astazi un site unde toti cei interesati se pot informa si pot achizitiona produse medicale la standarde germane si la preturi accesibile pentru Romania”, declara dr. Amelia Dinu, General Manager B.Braun Romania.

Pe site-ul http://www.magazin-bbraun.ro pacientii, dar si cadrele medicale, pot achizitiona dispozitive si produse medicale la standarde ridicate si la preturi corecte.

Speram sa atragem atentia celor interesati, pacienti dar si profesionisti din sistemul sanitar, ca nevoia de produse de calitate este o realitate de netagaduit. Suntem tara care a alocat unul dintre cele mai mici bugete sanatatii. stim ca spitalele se straduiesc sa asigure pacientilor materiale suficiente, dar acest lucru nu este usor de facut”, mentioneaza dr. Amelia Dinu.

Site dedicat, pentru ca produsele B.Braun sunt cautate

Din informatiile noastre, cele mai cautate produse sunt: branulele, trusele de perfuzie, cateterele venoase centrale, dezinfectantii de maini si alte suprafete, produsele de nutritie.

Solicitarile frecvente venite din partea pacientilor si cadrelor medicale ne-au determinat sa gasim un mijloc prin care produsele sa le fie distribuite rapid si fara costuri suplimentare. Cand spun „costuri suplimentare” ma refer la adaosurile practicate de farmacii, adaosuri care nu pot fi controlate de noi. Asadar, ideea acestui site a avut la baza o necesitate a pacientilor si a cadrelor medicale, dar si dorinta noastra de a-i ajuta”, precizeaza Adela Teodorescu, Product Manager B.Braun.

In scurt timp, site-ul va avea si o rubrica de sugestii si ramane deschisa posibilitatea de a adauga alte produse pe care consumatorii le vor solicita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: