Ce să porţi când porţi…burtică?(I)


Nu te gândi că nu merită să investeşti prea mult în garderobata de gravidă pe principiul că după ce vei naşte nu vei mai avea ce să faci cu ea.

Dacă acorzi puţină atenţie detaliilor şi-ţi testezi creativitatea, vei vedea că hainele de gravidă se pot transforma în piese vestimentare potrivite unei femei care şi-a recăpătat silueta. Însă nu te grăbi să faci asta imediat ce ai născut. Gândeşte-te dacă nu cumva vrei şi un al doilea copil, caz în care trebuie să mai păstrezi hainele XXL.

Dacă eşti hotărâtă să le transformi îţi poţi compune ţinute care nu se demodează aşa uşor şi pe care le vei putea purta din nou peste doi-trei ani. Începe prin a da o tură prin magazine, dar nu te limita doar la cele cu haine pentru gravide.

Moda din prezent este ofertantă iar vitrinele sunt pline de rochii vaporoase de vară, vesele şi colorate, sub faldurile cărora îţi poţi ascunde cu graţie burtica.

Alege haine din materiale naturale, care nu vor favoriza transpiraţia. Naylonul şi alte textile sintetice îţi pot provoca iritaţii şi pot împiedica epiderma să respire. Te vor face irascibilă şi vei simţi un disconfort pronunţat. Ţine minte că tot ceea ce ţi se petrece ţie resimte şi bebeluşul din burtică!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: