Plantele şi efectele lor asupra sarcinii (II)


 

  • Urzica (urzica înţepătoare) – (foarte probabil nesigură) – Bogată în vitaminele A, C, K, calciu, potasiu şi fier. Folosită în multe „ceaiuri de sarcină” deoarece este un minunat tonic general al sarcinii.

  • Lucernă – trifoi (posibil nesigură) – Are vitaminele A, D, E si K; deosebit de bună în ultima perioadă a sarcinii pentru a stimula vitamina K, ce ajută la prevenirea hemoragiei postpartum.

  • Cozi de măcriş (posibil nesigure) – Folosite la tratarea anemiei la femeile însărcinate datorită nivelului său ridicat de fier. Conţine vitaminele A, C şi calciu. Poate fi folosită şi ca laxativ, dar e de preferat să discuţi cu medicul despre folosirea măcrişului în timpul sarcinii.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: