Reinventează-te în sarcină


Sarcina este perioada în care poţi să experimentezi propriul stil vestimentar, aşa că nu este nimic deplasat să te distrezi şi să fii chiar puţin excentrică.

În loc să ţii cont de reguli şi să te îmbraci cu aceeaşi cămaşă lungă din denim, ca toate celelalte femei gravide, mai bine redefineşte-ţi stilul vestimentar. Îţi pasă aşa de tare cum vei arăta în următoarele nouă luni? Noi zicem că nici nu contează, pentru că oricum vei fi în centrul atenţiei.

Aşa că nu te mai gândi că arăţi “grasă” sau “însărcinată” şi încearcă să profiţi de scurta perioadă de “celebritate”. Nu că am vrea să te necăjim, dar după ce vei naşte îţi vei cam pierde „gloria”, iar toată atenţia – a tuturor! – va fi canalizată asupra beblusului.

Cel mai important motiv pentru care ar trebui să înveţi să-ţi iubeşti corpul, indiferent cum ar arăta el în această perioadă, este pentru ceea ce se întâmplă înăuntrul tău. Iată lucrul la care să te gândeşti atunci când te simţi prost din cauză că talia ta nu mai este la fel cum era sau din cauză că îţi apare încă o vergetură…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: