Biscuiti preparati acasa


Ingrediente:

650 gr. faina, 185 gr. unt taiat bucati, 150 gr. zahar brun(daca doresti mai dulce 25 gr. zahar in plus), 3 galbenusuri, 1 ceasca de lapte, 1 lingura de suc de lamaie, 1 praf de sare, 1 lingura praf de copt.

Mod de preparare:

Intr-un vas amesteci faina, galbenusurile, laptele, untul si praful de copt stins in putina zeama de lamaie. Dupa ce ai obtinut compozitia dorita lasa la rece timp de o ora.

Dupa aceea il scoti de la frigider si intinzi foaia pe masa tapetat cu faina ca sa nu se lipeasca. Intinzi foaia pana ce obtii o grosime de 1 cm.

Daca ai in casa o forma poti sa o folosesti pentru a taie aluatul. Apoi ungi o tava cu putin unt, asezi biscuitii in ea si introduci tava la cuptor.

Cand vezi ca au capatat o culoare aurie ii scoti si poti presara putin zahar pudra deasupra.

Pofta buna!

Timp de preparare:20 minute.

Timp de coacere/fierbere:30-35 minute.

Portii:destule portii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: