Sufleu de orez


Ingrediente:500g orez, 1 litru lapte, 3 oua, 150g zahar brun, zahar vanilat, lamaie rasa, cacao(sau ciocolata rasa).

Mod de preparare:Se fierbe orezul cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare, zaharul vanilat si lamaia rasa.
Se rastoarna totul intr-un castron si se da la racit.
Separat se bat albusurile spuma cu zaharul si se amesteca cu galbenusurile. Se amesteca totul si se pune la cuptor la foc potrivit 20 minute.
Se presara cacao (sau ciocolata rasa) pe deasupra.

Pofta buna!!Timp de preparare:10-15 minute.Timp de coacere/fierbere:20 minute.Portii:5-6 portii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: