Bezele cu miere a la Buni


Ingrediente:Miere 200 gr., albusuri ou 6 bucati, zahar vanilat 1 plic sau coaja rasa de la 1 lamaie, unt.

Mod de preparare:La albusurile batute spuma adauga zaharul vanilat sau coaja de lamaie (dupa preferinte). Mierea o incalzesti usor si o torni peste albusuri, amestecand usor.
Intr-o tava pune o hartie alba, unsa in prealabil cu putin unt. Iei cu o lingurita din compozitie si pui la copt mici gramajoare la distanta de 3 – 4 cm. una de cealalta.
Pune tava in cuptor cu usa usor intredeschisa.
Dupa ce s-au copt, scoate bezelele din tava cu hartie cu tot si aseaza-le pe o planseta, udata cu apa rece. Cand s-au racit le iei de pe hartie si le asezi pe un platou.

Pofta buna!
Timp de preparare:10 minute

Timp de coacere/fierbere:20-25 minute

Portii:12 portii

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: