Maioneza de la Buni


 Ingrediente:

1 galbenus fiert tare, 1 galbenus crud, ulei de masline si 150 gr. samantana, putina zeama de lamaie.

Mod de preparare:

Galbenusul fiert tare il zdrobesti cu furculita adaugand galbenusul crud. Amesteca incet intr-o singura directie si adauga ulei cate putin.

Daca se taie poti folosi un pic de zeama de lamaie si amesteci in continuare. Cand ai obtinut cantitatea dorita, adaugi smantana, zeama de lamaie si amesteci.

Smantana se toarna optional in maioneza, aceasta ii taie din gustul gretos.

Pofta buna!!

Timp de preparare:30-35 minute.

Portii:destule portii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: