Mic si ecologist – proiect de responsabilitate sociala


Am intrat pe ultima suta de metri a campaniei Mic si ecologist!

Asa cum ti-am promis, revenim cu informatii noi ale campaniei noastre incepute la 1 septembrie 2011. Campania, care are doua scopuri principale, acela de a planta copacei in zonele ce necesita impadurire si acela de a educa, responsabiliza si a-i informa atat pe cei mici cat si pe cei mari cu privire la mediu, natura si strigatele ei de ajutor, a inceput frumos si plina de entuziasmul molipsitor al copiilor.

Ni s-au alaturat deja micii dar inimosii prescolari din 68 de gradinite din Bucuresti si astfel prima padure „Mic si ecologist” este aproape gata.

Le multumim mult Doamnelor Educatoare, Doamnelor Directoare si nu in ultimul rand parintilor care au inteles ca lasandu-le copiilor lor libertatea de a se implica, de a explora si experimenta, de a sadi un copacel, lasa mostenire si le ofera de fapt dreptul la aer proaspat pentru toata viata.

Te asteptam sa fii alaturi de noi, la nasterea primei paduri sadite si cladite impreuna cu copiii si pentru copii in data de 29 octombrie 2011!

 

Asociatia „Familie Sanatoasa”a lansat prima etapa a proiectului “Mic si ecologist” in parteneriat cu Vavian PharmaAsociatia „MaiMultVerde” sirevista Click! pentru femei.

Impreunaincepem sa plantam si nu ne vom opri decat atunci cand un milion de copacei vor reimpaduriRomania!Noi suntem parintii padurilor de maine!

Detaliile acestei campanii le poti gasi pe www.familiesanatoasa.ro si www.micsiecologist.ro

Poti si tu sa donezi un copacel unui copil fara posibilitati materiale.

Afla cum pe www.familiesanatoasa.ro

Asociatia „Familie Sanatoasa” esteo organizatie nonprofit care are drept scop declarat si asumat implicarea in definirea si implementarea unor principii legate de ceea ce inseamna o viata sanatoasa si echilibrata, educatie si pedagogie de calitate, educatie juridica si suport psihologic pentru o conduita corecta in societate, protectia mediului si ecologie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: