Vinete umplute cu ciupercute


Ingrediente: 4 vinete, 12 ciuperci, 4 rosii, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, patrujel, cascaval, un praf de sare, ulei de masline.

Mod de preparare: Curata si spala ciupercile. Opareste-le in apa fiarta si apoi toaca-le. Spala vinetele, taie-le pe jumatate si scoate miezul. Toaca miezul si pune-l la inabusit intr-o tigaie cu putin ulei si apa. Mai adauga in tigaie ciupercutele tocate, ceapa curata, spalata si tocata, usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt. Aproape de final adauga sarea si rosiile curatate de coaja si tocate bucatele mici.
Vinetele opareste-le in apa fiarta. Lasa-le sa se raceasca. Cand s-au mai racit, stoarce vinetele si adauga compozitia preparata. Pe deasupra rade cascaval. Pune vinetele in cuptor la foc mediu pentru aproximativ 15 minute. Serveste vinetele umplute calde.

Pofta buna!

Timp de preparare:20-25 minute

Timp de coacere/fierbere:15 minute

Portii:4 portii.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: